Catering fra Krogerup & Ko

Med catering fra Kragerup & Ko er du sikker på at du en lækker og elegant menu hver gang du bestiller. Om det er til de små arrangementer, for familien og de nærmeste venner, eller om vi taler om store festdage såsom bryllup, en firmafest eller bare for sjov. Kragerup & Ko står klar til at hjælpe jer i køkkenet.

Om Catering

Catering fra Kragerup & Ko indeholde præcis dét I ønsker jer af samarbejdet. Kragerup & Ko kan levere kokken, maden … Sågar tjenerne, hvis det skulle være ønsket. Det er blot at vælge hvilken form for catering I ønsker jer, og hvilken catering der passer bedst til jeres arrangement.

Kragerup & Ko stiller ikke store krav til deres catering kunder. Det eneste de stiller krav til er maden, og derfor kan du være sikker på altid at få leveret færdige retter af højeste kvalitet, tilberedt af de bedste og mest friske råvarer.

På deres hjemmeside kan du altid se deres udvalg af forskellige menuer, eller finde kontaktoplysninger til at bestille din helt egen catering menu. Her fra kan vi dog varmt anbefale den lækre caribiske catering, der kan sammensættes på kryds og tværs eller catering i bistro menu, der er klassisk velsmag når det er bedst.

Catering fra KrogerupogKo, Madlavning og Catering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *