Billig catering

Hvis I skal planlægge lynbryllup i de kommende vintermåneder, anbefaler vi at I kontakter Kragerup & Ko og lader dem stå for jeres billig  catering. I slipper for svineri i køkkenet og masser af stress både op til dagen og på selve den glædelige bryllupsdag. Kragerup & Ko sørger for at tilberede alt og servere det klart når I ønsker det. Firmaet kan også hjælpe med meget andet end catering, og kan for eksempel stå for at indhente tjenere til jeres dag, så I kan stryge endnu en ting fra huskelisten.

Om Catering

Med catering fra Kragerup & Ko kan I enten aflevere jeres færdigbearbejdede menu som er lavet ud fra jeres egne ønsker på forhånd, eller I kan samle inspiration i den lækre catering menu firmaet har lavet over en bryllupsmenu København. Catering fra Kragerup & Ko fokuserer som udgangspunkt på sæsonens råvarer, så I altid er sikret det bedste og mest smagfulde resultat. I vinterhalvåret kan I for eksempel servere carpaccio af laks og havtaske med citrussalat, parmesan og rucola for jeres gæster. Eller måske trøffelpecorino med marinerede pærer og timianhonning.

Mulighederne inden for catering er mange, og det kan være svært at vælge. Men tag jer den tid I behøver, Kragerup & Ko er klar, når I er.

Billig Catering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *