En firmafrokost for alle

På min arbejdsplads fungerer alle rigtig fint med at være I kasser. Det vil sige, at der ligesom er sådan en slags go-to person i hver en afdeling, der tager sig af forskellige opgaver, tiltag eller særlige arrangementer. I min afdeling er der for eksempel en der er printerekspert. Selvom der er mange der kan betjene printeren, er det ligesom nødvendigt altid at hive fat i denne ene person, bare så de får en lille succesoplevelse ved at blive hidkaldt til kopirummet. Vi har en der tager sig af det praktiske, en der renser kaffemaskinen, en der styrer pynten til firmafester og så videre. Så da emnet firmafrokost kom på banen, og jeg endnu ikke rigtigt havde fået etableret min rolle, tog det mig ikke mange sekunder, at udnævne mig selv som den nye ekspert i firmafrokost og ernæring.

Ny favorit på grund af frokostordning

Da jeg først havde lagt kort ind på firmafrokost, kunne jeg gå i gang med at eksekvere min plan. Jeg havde tidligere prøvet catering fra Kragerup og Ko og vidste at vores firmafrokost ville blive en succes, hvis vi bestilte fra dem. Det varede ikke mange dage før end min titel blev udvidet og jeg også blev ansvarlig for at stå for den nye frokostordning. Her var mit valg det samme. Folk er begyndt at komme til mig privat også, selv når det ikke handler om frokostordning. De kommer om konfirmationer, bryllupper og barnedåb og spørger til, om jeg kan skaffe menu og muligheder fra vores firma til frokostordning. Og det kan jeg.

Firmafrokost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *