Fashiondesigner uddannelse

En fashiondesigner skaber tøj, tilbehør og sko til modeindustrien, og udvælger tekstiler og mønstre, ud fra færdige skitser.

Som fashiondesigner vil du konstant følge med udviklingen og de forskellige trends i modebranchen, samt skabe kreationer der tiltaler forbrugeren. Du vil arbejde med et bredt udvalg af tekstiler, dekorationer, farver og stilarter for hver beklædningsgenstand eller accessories du skaber, og vil ofte komme på messer og catwalks for at vise dine kreationer frem.

Har du en drøm om at blive fashiondesigner, er Textilskolen i Holte et godt sted at starte. På designskolen vil du kombinere din 10. klasses eksamen med kreative og udfordrende fag inden for modedesign, grafisk design og mange andre nyttige fag, relaterende til modeverden. Du vil blive undervist af passionerede og dygtige erhvervsfolk, deltage i masser af sociale arrangementer, samt få mulighed for at få et unikt indblik i modeverdens miljø og arbejdsvilkår. Med en uddannelse fra designskolen vil du ikke kun være bedre rustet og have større sandsynlighed for at blive optaget på de store uddannelser i Danmark og udlandet, du vil også have værdifuld bagage med dig, når du skal fremvise dit CV som fashiondesigner til modeverden.

fashiondesigner
Fashiondesigner uddannelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *