Odoo ERP

Odoo ERP fra Odoohouse

 

Er du på udkig efter en udbyder, som ved, hvad et godt ERP-system skal kunne, så kommer du ikke udenom Odoohouse.

Odoohouse er et moderne IT-hus med mere end 20 års erfaring i store og små IT-løsninger. Ud over deres mange års erfaring, er de også Gold partner af Odoo.

Ja, hvad er Odoo egentligt? Hvis jeg kort skal beskrive Odoo?

Hvad er Odoo?

et bedste alt-i-et program, som kan tilkobles alle virksomheder. Odoo er eksperter i hjemmesider, crm, lagerstyring, bogføring, og jeg kunne blive ved. Det smarte ved Odoo-løsninger er, at det hele tiden udvikles, og det samtidig er super nemt at arbejde i. Odoo er bygget op i apps, som man installerer. Alle Odoo-løsninger er gennemtestede inden de bliver præsenteret på markedet. Ud over at være et godt produkt, har Odoo valgt at uddanne partnere rundt om i verden, så man altid kan få super professionel vejledning i deres brede vifte af programmer.

Hvilken udbyder skal man vælge?

De fleste virksomheder har prøvet at stå i en situation, hvor man enten skal betale dyre abonnementer for et styringsprogram, eller at man arbejder i forskellige programmer, som ikke arbejder godt sammen. Med Odoo vil man aldrig opleve, at de forskellige programmer ikke fungerer sammen. Her kan du f.eks. få et lagerstyringsprogram, som virker 100% sammen med bogføringsprogrammet. Faktisk vil de fleste, som tester Odoos’ løsninger, hurtigt opdage alle fordelene ved at arbejde med en udbyder, som har det hele. Odoo kan også tilbyde statistikker, timesedler mm. Så man som virksomhedsejer altid har det fulde overblik.

Hvorfor er Odoohouse den rette partner for din virksomhed?

Odoohouse er en af de mest professionelle og seriøse IT-udbydere i Danmark. Her er man ikke bare et nummer i køen. Hos Odoohouse kan man mærke, at man ren faktisk betyder noget, og de guider en igennem hele processen. Samtidig får man også en sparringspartner med fingeren på pulsen! De forstår at analysere sine kunders behov, for derefter at skræddersy den helt rigtige løsning. Odoohouse er ikke bange for at udfordre sine kunder på det faglige, så man får følelsen af, at man har rykket sig meget i den rigtige retning.

Uden at det skal lyde som den helt store salgstale, så kan jeg kun anbefale alle virksomheder, store som små, at tage et uforpligtende møde med Odoohouse

Odoo ERP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *